Familien Christensens Hjemmeside
Ingredienser |
2 æg |
100 g. sukker |
100 g. smeltet smør |
100 g. hvedemel |
50 g. kokosmel |
1 tsk. bagepulver |
1 spsk. vaniljeessens eller kornene fra 1/2 vaniljestang |
100 g marcipan i små stykker |
300 g. rabarber i små stykker |
2 spsk. rørsukker |
Fremgangsmåde |
1. Pisk æg og sukker til en luftig masse. |
2. Tilsæt det smæltede smør lidt af gangen imens du pisker. |
3. Tilsæt vaniljeessens, kokusmel og bagepulver og pisk det hele sammen. |
4. Bland hvedemelet i dejen og dernest vendes marcipanstykkerne i i dejen. |
5. Bland 100 g. rabarber i dejen. |
6. Fordel dejen i en smurt tærteform (diameter på 20 cm eller en aflang på 20x30 cm.) |
7. Fordel resten af rabarberne oven på dejen og tryk dem let ned i dejen. |
8. Drys med rørsukker ovenpå tærten. |
9. Bag i ovnen ved 170 grader i 35 minutter. |
10. Serveres gerne lun og med creme fraiche, vaniljeis eller flødeskum. |