Familien Christensens Hjemmeside
Enkeltportion | 1 1/2 portion | Dobbeltportion |
500 g mel | 750 g | 1000 g |
200 g margarine | 300 g | 400 g |
50 g sukker | 75 g | 100 g |
50 g gær | 75 g | 100 g |
2 æg | 3 æg | 3 æg |
2 dl. mælk | 2 dl. | 4 dl. |
Jeg bruger følgende fremgangsmåde:
Gæren opløses i sukkeret heri rører jeg æggene i. Margarinen smeltes i mikroovn og herefter hælder jeg mælken i (dermed bliver det lidt lunt) – dette hældes ned til de andre ting og der puttes mel i og det hele røres sammen.
Dejen puttes i en smurt form og remoncen røres sammen og smøres over kagemanden.
Det hæver et lunt sted i 15 min.
Bages på ovnens midterste rille ved 225 gr. I ca. 15 min.
Remonce:
200 g margarine | 300 g | 400 g |
200 g mørk puddersukker | 300 g | 400 g |
2 spsk. kanel | 3 spsk. | 4 spsk. |
(Jeg smelter margarinen i mikroovn og rører herefter puddersukker og kanel i).
Jeg bruger 1½ portionsstørrelse til en form af størrelsen: 32 x 29 cm