Kanelsnegle

400 gram

hvedemel


100 gram

margarine


50 gram

gær


50 gram

sukker


1

æg


2 dl

lunken mælk





Sådan gør du:

Lun mælken og opløs gæren deri.

Tilsæt mel og de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er glat og ensartet.

Del dejen i to og form dem til kugler

Lad dem hvile tildækket og lunt i ca. 20 minutter

1. Rul kuglerne ud til regtangler, der måler ca. 30 x 40 cm.

2. Rør 10 gram smør og 100 gram brun farin sammen og smør det på dejen

3. Drys med kanel.

4. Rul delen sammen på den lange led, og skær skiver på ca. 2 cm. tykkelse.

5. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve , lunt ug tildækket ca. 20 minitter.


Pensling med sammenpisket æg.

Bagetid ca 10 min. i en 225 grader C forvarmet ovn. Varmluft 200 grader C.

Når sneglene er kolde kan de pyntes med glasur.