Drømmekage

Enkelt portion

Dobbelt portion

Ingredienser

50 gram

100 gram

smør/margarine

300 gram

600 gram

melis (sukker)

250 gram

500 gram

hvedemel

3 æg

6 æg

æg

3 tsf.

6 tsf.

bagepulver

1 tsf.

2 tsf.

vanillesukker

2 dl.

4 dl.

mælk

Fyld

Enkelt portion

Dobbelt portion

Ingredienser

125 gram

250 gram

smør/margarine

100 gram

200 gram

kokosmel

250 gram

500 gram

mørk puddersukker

1/2 dl.

1 dl.

mælk

Fyldet smeltes sammen i en gryde/microbølgeovn

Æg og sukker piskes over vandbad til en tyk masse.

Melet, hvori bagepulver og vaniliesukker er sigtet, blandes forsigtigt i den piskede masse.

Mælk og fedtstof koges og hældes nu forsigtigt i den piskede masse, og hældes op i en smurt bradepande.

Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Når kagen er bagt, fordeles fyldet på kagen.

Den stilles igen i den varme ovn ved 220 grader i ca. 5 minutter.