Familien Christensens Hjemmeside
Enkelt portion | Dobbelt portion | Ingredienser |
50 gram | 100 gram | smør/margarine |
300 gram | 600 gram | melis (sukker) |
250 gram | 500 gram | hvedemel |
3 æg | 6 æg | æg |
3 tsf. | 6 tsf. | bagepulver |
1 tsf. | 2 tsf. | vanillesukker |
2 dl. | 4 dl. | mælk |
Fyld
Enkelt portion | Dobbelt portion | Ingredienser |
125 gram | 250 gram | smør/margarine |
100 gram | 200 gram | kokosmel |
250 gram | 500 gram | mørk puddersukker |
1/2 dl. | 1 dl. | mælk |
Fyldet smeltes sammen i en gryde/microbølgeovn
Æg og sukker piskes over vandbad til en tyk masse.
Melet, hvori bagepulver og vaniliesukker er sigtet, blandes forsigtigt i den piskede masse.
Mælk og fedtstof koges og hældes nu forsigtigt i den piskede masse, og hældes op i en smurt bradepande.
Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Når kagen er bagt, fordeles fyldet på kagen.
Den stilles igen i den varme ovn ved 220 grader i ca. 5 minutter.