Rabarbertærte

Ingredienser


2 æg

100 g. sukker

100 g. smeltet smør

100 g. hvedemel

50 g. kokosmel

1 tsk. bagepulver

1 spsk. vaniljeessens eller kornene fra 1/2 vaniljestang

100 g marcipan i små stykker

300 g. rabarber i små stykker

2 spsk. rørsukker


Rabarbertærte med marcipan

Fremgangsmåde


1. Pisk æg og sukker til en luftig masse.

2. Tilsæt det smæltede smør lidt af gangen imens du pisker.

3. Tilsæt vaniljeessens, kokusmel og bagepulver og pisk det hele sammen.

4. Bland hvedemelet i dejen og dernest vendes marcipanstykkerne i i dejen.

5. Bland 100 g. rabarber i dejen.

6. Fordel dejen i en smurt tærteform (diameter på 20 cm eller en aflang på 20x30 cm.)

7. Fordel resten af rabarberne oven på dejen og tryk dem let ned i dejen.

8. Drys med rørsukker ovenpå tærten.

9. Bag i ovnen ved 170 grader i 35 minutter.

10. Serveres gerne lun og med creme fraiche, vaniljeis eller flødeskum.